VỀ VIỆC THAM GIA TỌA ĐÀM KHOA HỌC: “CONCEPT AND CULTURE IN THE PROCESS OF TRANSLATION”

Người viết bài:  Danh mục: THÔNG BÁO CHUNG Thứ năm, 17 Tháng 10 2019 09:51

Khoa Ngoại ngữ sẽ tổ chức buổi Toạ đàm khoa học:

Chủ đề: “CONCEPT AND CULTURE IN THE PROCESS OF TRANSLATION”

- Thời gian: 8 giờ 30 phút, ngày 26/10/2019,

- Địa điểm: Hội trường A, cơ sở chính - Trường Đại học Sài Gòn

*Số lượng sinh viên bắt buộc đăng ký:

+ Khóa 16, 17: 5 sinh viên/1 lớp;

+ Khóa 18, 19: 10 sinh viên/1 lớp

*Hình thức đăng ký: https://forms.gle/3SVZH6UP1ZyW2VpH7

*Hạn cuối đăng ký: 17 giờ, ngày 20/10/2019.

Đề nghị các lớp đảm bảo số lượng sinh viên đăng ký tham dự đầy đủ (có cộng điểm rèn luyện)

-----------------------------------------------------------------

BIODATA

Dr. Huỳnh Văn Tài has been teaching translation subject since 1994 – especially when he was the Vice Chairman of HCMC Research and Translation Association (2005 – 2010).

He has more than 30 years’ experience in teaching English and 20 years teaching translation to both undergraduate and postgraduate students. He has also joint a lot of conferences on teaching and translation studies.

Since 2008 he joint Hoa Sen University and now he is in charge of the MA Programme of English Studies – The Department of Foreign Languages.

Full name: Huỳnh Văn Tài

-         MA. in TESOL